Födelsedagsfest

3kommentarer

Igår hade jag en riktigt rolig kväll!
Åkte hem till Henke Brining som fyllde år och hade fest. Hamnade direkt i köket, där jag och Kajsa satt och pratade en massa om vad som hänt på senaste tiden. Hade ju inte träffats på så länge!
Sen  fick vi sällskap i köket. Togs en massa kort. Blixtrade nästan lika mycket som på nyår.


Henke hade is i frysen, i en plastback. Han skulle göra isbitar av dom, och gick därför ut (kan inte förklara varför). Vad han egentligen gjorde med isen är oklart. Men han kom iaf in med backen efter ett tag,  och då innehöll backen isbitar och en massa grus! Kajsa blandade en drink, och då upptäckte vi något som flöt i hennes glas. Det skulle självklart undersökas närmare av killarna. Nicklas och Jens kontrollerade föremålet mycket noga! Vet inte om dom egentligen kom fram till vad det var för något. Grus? Ett djur? Aska?


När det skulle sjungas en snapsvisa, så blev det födelsedagssång istället. Henke såg glad ut till en början, men när vi kom till tredje och fjärde versen somnade han..


Jag ska gifta mej. Berättade det för Angelica idag. Hennes reaktion blev: IGEN?! Jag förstår vad hon menar.. Har väl inte direkt gift mej nån gång, men det är många jag ska gifta mej med...
Det här är dock väldigt seriöst. Vi har mycket gemensamt. Vi älskar, alltså älskar, julmust och pepparkakor, och vi hatar glögg. Ni ser! Det verkar ju lovande.
Han gick ner på knä och friade, och jag svarade självklart!

Vi skrev in det i kalendern på våra mobiler. 25:e juli ska vi gifta oss. Han satte påminnelse 15 minuter före, men jag kände att jag gärna ville bli påmind lite tidigare, så jag har påminnelse 19:00 kvällen före.
Kajsa skrev oxå in det på mobilen. Tur det, för hon ska ju vara brudtärna, så hon får inte glömma bort vårat bröllop.
Bröllop och inget snus. Sådär ja.

Jens berättade om julmusten historia. Samtidigt som jag försökte lyssna, så visade Kajsa kort för mej på hennes kamera, och berättade om bilderna. När Tim tyckte att jag inte lyssnade ordentligt på Jens historia om julmusten, så knuffade han till mej och sa att jag skulle lyssna! Det var viktigt det där! Julmusten var ju trots allt en av dom sakerna som förde oss samman.
Jens ska hålla tal på bröllopet, och han skulle nog dessutom vara best man. Vi har planerat rätt mycket inför bröllopet ändå..


Sen blev det då dags för utgång. Dom flesta åkte bil ner, men jag gick och Kajsa cyklade.
Vi gick in på Munken, och jag skulle just hänga in jackan i garderoben när Kajsa drog tag i mej och bad mej vänta! Då visade det sej att resten av gänget var på Bolaget, eftersom inte alla kom in på Munken. Jag & Kajsa var på Munken i max 10 minuter, sen tog vi med oss John och kilade bort till Bolaget istället.
Kvällens idioti stod helt klart Tim för. Han gick till baren för att beställa in fyra "såna här-lös problemet!" Det blev fyra seaman-shots. Istället för att bjuda oss andra oxå så drack han upp alla fyra själv. Jag skulle kanske inte säga att det var särskilt genomtänkt.. Men sen mådde han ju kanske inte helt prima heller...


Blev en sväng upp till Max, innan vi åkte hem till Henke och såg på hockey. Jag såg väl kanske inte så jättemycket får jag väl erkänna. Somnade nästan direkt, och sov riktigt gott!

Hade en asbra kväll! Tycker att Henke borde fylla år oftare, men det tycker tydligen inte han.
Så jäkla kul att träffa Kajsa! Hoppas att det blir snart igen!

3 kommentarer

Tim

07 Jan 2009 00:29

Sjukt gullig är du iaf:) Bästa jag här läst tror jag!

Lisa

07 Jan 2009 20:18

=) Härligt!

nyfiken

02 Jun 2009 13:57

hur har det gått med där här? har inte fått läsa något om det mer? inte ens fått hört hur det gått... ännu lika lycklig? =)

Kommentera

Publiceras ej